Tot sobre Fotocasa

Fotocasa és el portal immobiliari líder a Espanya i inclou més d'1,5 milions d'immobles de segona mà, promocions d'obra nova i habitatges de lloguer. Va ser fundat el 1999 i fa més de vint anys que ajuda a trobar una llar a milions d'espanyols.

Fotocasa pertany a Adevinta, una empresa líder en marketplaces digitals i una de les principals empreses del sector tecnològic del país, amb més de 18 milions d'usuaris al mes a les seves plataformes dels sectors immobiliari (Fotocasa i Habitaclia), ocupació (infojobs.net), motor (coches.net i motos.net) i compravenda d'articles de segona mà (Milanuncios).

A més d'Espanya, Adevinta és present a 16 països més d'Europa i Amèrica Llatina. El conjunt de les seves plataformes locals rep un una mitjana de 3.000 milions de visites cada mes.

Oficines de Fotocasa

Què fem a Fotocasa per a tu?

Una empresa que treballa per a tu

Una empresa que treballa per a tu

El nostre propòsit: ajudar les persones a trobar una llar on puguin viure felices. Per això creiem que totes les persones han de poder accedir i viure al seu habitatge amb comoditat i seguretat, i des de Fotocasa treballem per empoderar i assessorar els nostres usuaris en la presa de decisions relacionades amb l'habitatge.

La nostra promesa de marca: som el portal ideal per conèixer i decidir

La nostra promesa de marca: som el portal ideal per conèixer i decidir

A Fotocasa, com a part d'Adevinta, combinem allò que sabem fer amb allò que somiem: que tothom tingui una llar on viure millor i ser feliç. Aconseguir-ho és bo no només per a les persones, sinó també per a la societat, l'economia i el planeta que tots compartim.

Índex immobiliari Fotocasa

Índex immobiliari Fotocasa

Mensualment elaborem l'índex immobiliari de Fotocasa, un informe de referència sobre l'evolució del preu mitjà de l'habitatge a Espanya, tant en venda com en lloguer, que s'elabora des de l'any 2005. A més, des de fa uns anys Fotocasa disposa d'un sòlid departament d'estudis, anomenat Fotocasa Research, que analitza els canvis i tendències del sector immobiliari.


Campanya de Fotocasa: "Todos tenemos un sitio"

Motius per escollir Fotocasa

Vivim el nostre propòsit

Oferint a les persones la confiança de trobar una llar a través de tot el que diem i fem.

Productes de qualitat

Creant eines, experiències i missatges que les inspirin i les ajudin a prendre decisions en cada moment de la seva vida.

D'avui i de demà

Per allò a què el públic està acostumat, però també per les novetats que els usuaris necessitin, experiències digitals convincents i sense friccions.

Per a tothom

Donant suport a la nostra societat, usuaris, clients, socis i a la indústria en general.

Comença a fer servir Fotocasa

A Fotocasa treballem per oferir totes les eines i informació als nostres usuaris, per tal que se sentin sempre acompanyats durant la recerca, venda o lloguer d'un habitatge.

Ampli catàleg d'immobles

Ampli catàleg d'immobles

Disposem d'un catàleg de més d'1,5 milions d'immobles per comprar, llogar, compartir o per a lloguer vacacional. És molt fàcil d'utilitzar i té molts filtres per poder personalitzar i crear la cerca segons els teus criteris.

Serveis addicionals

Serveis addicionals

El portal permet contactar directament amb l'arrendador per correu electrònic, telèfon o a través del xat incorporat, i ofereix l'opció de generar alertes si l'immoble seleccionat baixa de preu o si apareixen immobles en venda o lloguer similars a la mateixa zona, i permet també enviar propostes de preu a l'anunciant.

A més a més, el portal compte amb un comparador d'hipoteques a on podràs veure les diferents ofertes hipotecàries del mercat.

Fitxes completes

Fitxes completes

La fitxa del producte es caracteritza per ser detallada i disposar d'àmplies galeries d'imatges, vídeos i, fins i tot, visites virtuals. Ofereix a l'usuari serveis complementaris, com un mapa interactiu on es pot localitzar la ubicació de l'immoble i els serveis més propers (com ara hospitals o escoles), un comparador d'hipoteques i ajuda per aconseguir el certificat energètic de l'habitatge.

Fotocasa al teu mòbil

Fotocasa al teu mòbil

Fotocasa disposa d'una app al Google Play i a l'App Store perquè puguis buscar pis en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

La nostra marca a la premsa

Cada mes analitzem el mercat i realitzem estudis que permetin entendre millor el sector immobiliari i la seva evolució. Són molts els mitjans que es fan ressò dels estudis i recerques de Fotocasa:

 • El País
 • El Mundo
 • La Vanguardia
 • Onda Cero
 • el Periódico
 • el Economista
 • ABC
 • La Razón
 • Radio Intereconomía
 • la Sexta

Si vols veure les aparicions en els mitjans més importants d'aquest mes, visita la nostra Sala de premsa

Què pensen de nosaltres els nostres usuaris?

 • Icona de cometes

  Molt bona app, per trobar habitatge segons les teves preferències i el teu pressupost. Tant de bo trobi aviat el que estic buscant... 100% recomanable.

  Maria Belen Sánchez

 • Icona de cometes

  És molt fàcil d'utilitzar, tens les cerques a mà, t'ofereix moltíssima varietat de pisos... En definitiva, m'encanta l'aplicació; és la millor de totes les que he provat.

  Samuel Poo Esteban

 • Icona de cometes

  Molt eficient. Els anuncis creats amb alertes arriben a temps. La veritat, tot molt bé. Gràcies!

  Emma Calderón Arias

Logo de FotocasaTots tenim un lloc

Troba la teva casa de lloguer o compra entre més d'1,5M d'immobles

Troba el teu lloc aquí

Nos preocupamos por tu privacidad

Utilizamos cookies e identificadores propios y de terceros con tu consentimiento y/o nuestro interés legítimo, con el propósito de almacenar o acceder a información en tu dispositivo, recabar datos personales sobre la audiencia para desarrollar y mejorar productos así como mostrar y medir anuncios propios y/o de terceros y/o contenido personalizados basándonos en tu navegación (por ejemplo páginas visitadas).

Algunos de estos propósitos incluyen la geolocalización precisa, el análisis de las características del dispositivo para distinguir los usuarios, el cotejo y combinación de datos off line y el vínculo de diferentes dispositivos.

En cualquier caso utilizaremos cookies para garantizar la seguridad, evitar fraudes, depurar errores y servir técnicamente anuncios o contenidos. Podrás objetar al consentimiento y/o interés legítimo en "Gestionar la Privacidad" en tu área de usuario o pulsando "Configurar". Ver Listado de Socios.